Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιθανές αποχωρήσεις στη United

Πέντε ποδοσφαιριστές των Red Devils παρουσιάζονται υποψήφιοι προς αποχώρηση τον Ιανουάριο, σύμφωνα με στοιχηματικά πρακτορεία.

Ο Jose Mourinho έχει ήδη δηλώσει πως διαθέτει αρκετά μεγάλο ρόστερ αυτή τη στιγμή στα χέρια του, ενώ δεν του αρέσει να δουλεύει με πολλούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα οι αποχωρήσεις τον επόμενο μήνα να θεωρούνται επιβεβλημένες.

Όπως αναφέρει η Manchester Evening News, οι Bastian Schweinsteiger, Marouane Fellaini και Morgan Schneiderlin βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Old Trafford, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποχωρήσουν φυσικά όλοι τον Ιανουάριο, συμπληρώνουμε εμείς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στους Paul Pogba, Ander Herrera και Michael Carrick, με αποτέλεσμα το μέλλον των άλλων τριών μέσων να φαντάζει δυσοίωνο.

Επιπλέον, σχεδόν σίγουρη εδώ και καιρό θεωρείται η αποχώρηση του Memphis Depay, είτε με μόνιμη μεταγραφή είτε με μορφή δανεισμού, καθώς έχει συμπληρώσει μετά βίας τέσσερις συμμετοχές στην Premier League φέτος.

Επιπλέον, έχουν ηχήσει ουκ ολίγες φορές ιταλικές «σειρήνες» για τον Matteo Darmian, που επίσης δεν αποτελεί βασικό στέλεχος της United, ενώ σαφώς μικρότερες πιθανότητες αποχώρησης (τουλάχιστον τον Ιανουάριο) συγκεντρώνουν οι Daley Blind, Anthony Martial και Wayne Rooney, οι οποίοι αγωνίζονται μεν, αλλά δεν είναι βασικοί δε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *