Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρόταση-έκπληξη για Charlie Adam

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη έχει ακόμη μερικές μέρες έως την ολοκλήρωσή της και οι ομάδες κινούνται για τις τελευταίες τους προσθήκες, με την Stoke City ίσως να αναγκαστεί να γίνει μία εξ αυτών.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με το έγκυρο ESPN, η τουρκική Fenerbahce ετοιμάζει προσφορά για τον Σκωτσέζο μέσο, προκειμένου να τον οδηγήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Βρετανίας.

Η Fener έχει προπονητή τον πρώην τεχνικό των Rangers και Sunderland, Dick Advocaat, 0 οποίος φέρεται να έχει σε εκτίμηση τον 31χρονο άσο και να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του Adam εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και, εάν οι άνθρωποι των Potters δεν κινηθούν άμεσα για να ξεκινήσουν διαδικασίες επέκτασής του, ο Σκωτσέζος μπορεί να συμφωνήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος δίχως να βάλουν τίποτε στα ταμεία τους.

Ο Adam μετρά 18 εμφανίσεις, ένα γκολ και τέσσερις ασίστ φέτος και σίγουρα, σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του στην Τουρκία, θα μιλούσαμε για ένα από τα πιο αναπάντεχα deal της μεταγραφικής περιόδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *