Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει πρόταση για Bojan η Middlesbrough

Επίσημη προσφορά για την απόκτηση του Bojan Krkic από την Stoke City είναι έτοιμη να καταθέσει η Middlesbrough, όπως αναφέρουν πηγές του έγκυρου δικτύου Sky Sports.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρά την απόκτηση του Rudy Gestede, η Boro κινείται για ακόμη έναν επιθετικό, ωστόσο δεν είναι η μόνη που έχει μπει στο «κυνήγι» του πρώην άσου της Barcelona, μιας και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον και οι West Brom, Las Palmas και Valencia.

Να σημειωθεί ότι πριν μερικές εβδομάδες ο προπονητής των Potters, Mark Hughes, διαβεβαίωσε τον Bojan πως θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν και ότι τον υπολογίζει κανονικά, και ο 26χρονος Ισπανός φερόταν διατεθειμένος να συνεχίσει στο Bet365 Stadium.

Ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η τελική απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κοστολογείται στα 12 εκ. λίρες από την Stoke, όμως ο τεχνικός της Middlesbrough, Aitor Karanka, που είναι και συμπατριώτης του Bojan, πρόσφατα εξέφρασε τον θαυμασμό του για εκείνον, θέλοντας έτσι να δείξει πόσο τον υπολογίζει σε περίπτωση που αποφασίσει υπέρ της μετακίνησης στο Riverside.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *