Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Στάζει» μέλι για Valdes ο Karanka

Ο προπονητής της Middlesbrough Aitor Karanka επαίνεσε τη βελτίωση του Victor Valdes, από τότε που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Barcelona ήρθε στην «Boro» το καλοκαίρι από τη Manchester United, έχοντας την ταμπέλα του αποτυχημένου. Ωστόσο, ο 34χρονος πραγματοποιεί καθοριστική σεζόν μέχρι στιμγής, με μια ομάδα που έχει δεχτεί έξι γκολ περισσότερα από τον τελευταίο της βαθμολογίας.

Το σημαντικότερο πρόβλημα της Middlesbrough εξακολουθεί να είνα το γκολ, όντας η ομάδα με τα λιγότερα στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Negredo και Ramirez που έχουν πετύχει 5 από τα 13 τέρματα της σεζόν. Ο Ramirez αντιμετωπίζει τραυματισμό στο πόδι, ενώ ο Negredo ίσως είναι έτοιμος στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου. Αλλά, παρά τα προβλήματα στο σκοράρισμα, ο Karanka επικεντρώνεται στη μεγαλύτερη εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού: » Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα συμβεί στο Liverpool, αλλά η εμπειρία μου λέει ότι ο Victor έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι από τους παίκτες που θέλουμε να τα πάνε καλά, επειδή είναι εκπληκτικός τερματοφύλακας και ηγέτης στα αποδυτήρια. Στην αρχή δεν ήταν στο επίπεδο που είναι τώρα, αλλά αυτό είναι κατανοητό.Ήρθε από μεγάλη περίοδο απραξίας και όχι όπως ήταν στην Barcelona. Ήταν δύσκολα για εκείνον στην αρχή. Ίσως τον βοήθησα, με τις συναντήσεις που είχαμε και τώρα τα πάει καλά. Σαν παίκτης είχα τις ίδιες εμπειρίες.Ως προπονητής έχω το ίδιο πνεύμα, που είχα και ως παίκτης. Έζησα στην καριέρα μου κάτι παρόμοιο με το Victor «.

Για την ομάδα του, δήλωσε: » Δεν ξεχνάμε ότι την περασμένη σεζόν δεν ανεβήκαμε για διαφορά ενός γκολ. Δεν έχει να κάνει με το πόσο συχνά σκοράρεις, αλλά με τη διαφορά των γκολ, η οποία μεταξύ μας και των τελευταίων τριών είναι μεγάλη. Ο Alvaro ίσως είναι διαθέσιμος, αλλά θα δούμε. Δε θέλω να ρισκάρω επειδή έχουμε σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο. Σε μια γεμάτη Χριστουγεννιάτικη περίοδο για το πρωτάθλημα, δεν μπορείς να κάνεις λάθη «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *