Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην έξοδο και ο Ulloa

Προς την έξοδο από την Leicester City βρίσκεται ο Leonardo Ulloa, παρά την αρχική άρνηση της ομάδας να τον παραχωρήσει εν μέσω της σεζόν.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή θα φτάσουν σήμερα στο Νησί προκειμένου να έχουν συνάντηση με τους διοικούντες των Foxes αναφορικά με το μέλλον του. Ήδη, φημολογείται πως υπάρχει επίσημη προσφορά από ισπανικό σύλλογο για την απόκτηση του 30χρονου φορ και ο ίδιος το σκέφτεται πολύ σοβαρά, μιας και δεν έχει χρόνο συμμετοχής φέτος στο King Power Stadium.

Συγκεκριμένα, ο Ulloa μετρά μόλις μια συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα με την Leicester και, όπως αναφέρουν οι πηγές, σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα απορρίψει την πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, υπάρχει μέχρι και το ενδεχόμενο ο Αργεντινός να καταθέσει επίσημο αίτημα μεταγραφής.

Η υπόθεση προς το παρόν βρίσκεται σε αναμονή και οι άνθρωποι της Leicester ζυγίζουν τις επιλογές τους, ωστόσο δεν θα πρέπει να προκαλέσει αίσθηση σε κανέναν αν τελικά ο Ulloa αποχωρήσει εντός του μήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *