Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο μηδέν Boro και Leicester

Στο πρώτο παιχνίδι χρονολογικά του δεύτερου γύρου της Premier League, Middlesbrough και Leicester αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Μοιρασμένο το παιχνίδι από άποψη ευκαιριών, με τις 2 ομάδες να παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογιά.

Με αυτήν την ισοπαλία η Boro έμεινε στην 16η θέση με 19 βαθμούς, 2 λιγότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο και πλέον χρειάζονται άμεσα νίκες προκειμένου ν’ ανασάνουν βαθμολογικά.

Από την άλλη η ομάδα του Claudio Ranieri προσπάθησε να πάρει τη νίκη, έχοντας ως πρώτα βιολιά τους King και Mahrez, χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον Guzan. Έτσι οι πρωταθλητές βρίσκονται προσωρινά στην 14η θέση με 21 βαθμούς.

Το ματς:

Η Leicester ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και είχε 3 καλές ευκαιρίες στο διάστημα 8-13 με τους Fuchs και Mahrez.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε από τον Negredo στο 17′, το σουτ όμως που επιχείρησε κατάφερε να μπλοκάρει ο Schmeichel, ενώ στο 20′ το σουτ του de Roon πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 23′ ο King απείλησε για λογαριασμό των πρωταθλητών χωρίς όμως να βρεί στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Negredo πάνω στη μισή ώρα αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα είχαμε μικρή καθυστέρηση λόγω τραυματισμού του Barragan, ο οποίος και αποχώρησε τελικά από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι 2 ομάδες είχαν από 1 καλή ευκαιρία με τους de Roon και Mahrez στο 38′ και 41 ‘ αντίστοιχα, το 0-0 όμως έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Boro προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Leicester, απειλώντας με τους Friend και Ramirez στο 48′ και στο 53′.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφερουν ν’ απαντήσουν άμεσα με τα σουτ των King και Mahrez στο διάστημα 55-59, χωρίς όμως να δυσκολέψουν τον Guzan.

Στο επόμενο 10λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν ν’ ανοίξουν το σκορ ανεπιτυχώς, μιας και οι προσπάθειες των Fabio και Friend δεν βρήκαν στόχο.

Στο 69′ ο Ulloa με κεφαλιά από πολύ κλειστή γωνία δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε και το σουτ του Ramirez στο 83′.

Ο Ulloa στις καθυστερήσεις του αγώνα προσπάθησε να δώσει τη νίκη στους πρωταθλητές, η κεφαλιά του όμως πέρασε αρκετά ψηλά και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Εντεκάδες:

Middlesbrough: Guzan, Barragan (Friend 34′), Chambers, Gibson, Fabio, de Roon, Clayton, Forshaw (Leadbitter 89′), Traore (Downing 80′), Negredo, Ramirez

Leicester: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Amartey, Mendy (Albrighton 83′), King, Mahrez (Musa 71′), Okazaki (Gray 74′), Ulloa

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *