Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συγχαίρει τα «Ζαχαρωτά» ο Koeman

Ο Ronald Koeman ελπίζει πως οι παίκτες του θα εξακολουθήσουν να είναι μαχητικοί, όπως ήταν στην ανατροπή κόντρα στην Arsenal.

Παρά το γκολ του Alexis Sanchez στο πρώτο εικοσάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στον αγώνα στα μέσα του ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας με το Seamus Coleman. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκαν ακόμη περισσότερο, πετυχαίνοντας την ανατροπή με κεφαλιά του Ashley Williams τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη τους για τη φετινή Premier League, με τον Koeman να πιστεύει πως έδειξαν ποια είναι τα στάνταρ τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού: » Το κλειδί ήταν ο τρόπος που παίξαμε μετά τα πρώτα 20 λεπτά. Νομίζω πως ήταν η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε, αυτό που θέλουν οι οπαδοί: μάχες σώμα με σώμα, μαχητικότητα, πίεση και ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζεις κανένα παιχνίδι, αν η ομάδα είναι αγχωμένη. Μπορώ να καταλάβω την έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά διεκδικήσαμε καλά κάθε μπάλα, τους δυσκολέψαμε και τότε δεν υπήρχε ελπίδα για την Arsenal. Επιστρέψαμε, δείχνοντας χαρακτήρα. Εάν δείχνουμε αυτή τη μαχητικότητα και  αυταπάρνηση, είναι δύσκολο να ηττηθεί η Everton στο Goodison Park. Ελπίζω πως οι παίκτες θα μάθουν πως αρχίσαμε και τι κάναμε μετά το 20′. Αυτό είναι που χρειάζεται να δείξουμε. Πάντα είναι πιθανό να χάσουμε αγώνες κόντρα σε ομάδες σαν την Arsenal, αλλά όχι με τον τρόπο που αρχίσαμε. Ελπίζω να συνειδητοποιήσουμε πόσο δυνατοί μπορούμε να γίνουμε, αν παίζουμε με αυτόν τον τρόπο «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *