Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει στην Aberdeen ο McInnes

Ο Derek McInnes παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Aberdeen, μαζί με το προπονητικό team του, παρά την προσέγγιση των Rangers, με τον 46χρονο τεχνικό να επιβεβαιώνει επίσημα τα τελευταία νέα.
Ο McInnes αποφάσισε να τιμήσει το συμβόλαιο του με τους Dons «ζυγίζοντας» όπως δήλωσε τις επιλογές του, με τον πρόεδρο των Dons, Stewart Milne, να δηλώνει «ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.»
Οι Rangers ζήτησαν άδεια να συζητήσουν με τον McInnes, κάτι που αρνήθηκε η Aberdeen ζητώντας να της καταβληθεί το ποσό που της αναλογεί για να το επιτρέψει, όπως ορίζει το συμβόλαιο (κι είχε γίνει το καλοκαίρι με τη Sunderland).
Πρώην παίκτης των Rangers ο McInnes ήθελε να συζητήσει με την παλιά του ομάδα, δήλωσε ότι είχε «πολλά να υπολογίσει» αποφάσισε τελικά να μείνει μαζί με τον βοηθό του, Tony Docherty. Οι δύο άντρες έχασαν τις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών θα είναι όμως στον πάγκο στο αυριανό παιχνίδι με τη Dundee.
«Είχα να σκεφτώ πολλά τις τελευταίες μέρες και χαίρομαι που μου δόθηκε ο χρόνος, ήταν μια περίοδος δοκιμασίας για όλους, και για την οικογένεια μου, είμαι ικανοποιημένος που μπορώ τώρα να επικεντρωθώ μόνο σε αγωνιστικά θέματα» δήλωσε ο προπονητής των Dons.
42 μέρες μετά την απόλυση του Pedro Caixinha (που ήδη βρήκε δουλειά στην Cruz Azuloι Rangers είναι ακόμα στην αναζήτηση προπονητή και μένει να φανεί αν υπάρχει plan B’ στην επιλογή τεχνικού, με τον Graeme Murty να παραμένει υπηρεσιακός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *