Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέλος η χρονιά για Bolasie

O Ronald Koeman επιβεβαίωσε πως ο Κονγκολέζος θα χάσει όλη τη χρονιά, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών.

Για το λόγο αυτό, η Everton θα ψάξει να βρεί τον αντικαταστάτη του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τα «Ζαχαρωτά» βρίσκονται στην έβδομη θέση της Premier League, μετά και τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Southampton, με τον Koeman να εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση των παικτών του το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον τραυματισμό του Bolasie: «Είναι ένας μακροχρόνιος τρυαματισμός, περίπου 10,11,12 μήνες. Θα επιστρέψει, είναι δυνατός πνευματικά».

Για το αποτέλεσμα κόντρα στους «Αγίους», πρόσθεσε: «Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο, να παίξουν σε υψηλότερο τέμπο και ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Είναι πάντα δύσκολο να δημιουργήσεις μεγάλες ευκαιρίες, η Southampton είναι δυνατή ομάδα, αλλά κάναμε τη διαφορά στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και διατηρήσαμε καθαρή στην εστία μας. Είχαμε καλή οργάνωση στη άμυνα και επιθετικά δυνατοί. Ξέρουμε πως μπορούμε να πετύχουμε γκολ. Τα τελευταία 30 λεπτά ήταν πολύ καλά. Είναι πάντα ωραίο να έχεις ένα δυνατό αποτέλεσμα εντός έδρας και να μη δέχεσαι γκολ. Τονώνει την αυτοπεποίθηση. Είναι μια δύσκολη περίοδος μετά τα Χριστούγεννα, αλλά επτά από τους εννέα πόντους, είναι πραγματικά καλοί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *