Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το παράπονο του Borini

Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείται από τον David Moyes εξέφρασε ο μεσοεπιθετικός της Sunderland, Fabio Borini, σε δηλώσεις του στην Daily Star.

Ο 25χρονος Ιταλός μίλησε για την κατάσταση που αντιμετωπίζει στις Black Cats και τόνισε ότι δεν μπορεί να βρει σταθερότητα όταν χρησιμοποιείται διαρκώς σε διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο από τον προπονητή του.

«Έχω κατά καιρούς εντολή να αγωνιστώ στα αριστερά, στα δεξιά, στο κέντρο, πίσω από τον επιθετικό, ακόμη και ως αριστερό μπακ, παρότι δεν είναι η προτίμησή μου. Δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι σε διαφορετικές θέσεις, αν πρέπει να το κάνω για την ομάδα. Το γεγονός ότι έχουμε τόσους τραυματισμούς και το ότι το ρόστερ είναι μικρό αποτελεί πρόβλημα για τον προπονητή και γνωρίζω ότι πρέπει να προσαρμοστώ σε ό,τι χρειάζεται η ομάδα», σημείωσε ο Borini, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Αλλά όμως το να υπάρχει μια σταθερότητα και ναι αγωνίζομαι σε συγκεκριμένη θέση κάθε εβδομάδα, είναι η προτίμησή μου. Το ίδιο ισχύει για κάθε παίκτη, γνωρίζουμε ότι αν συμβεί αυτό, θα έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε στο παρελθόν. Πρέπει να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα και να γνωρίζω το ρόλο μου, ο οποίος έχει μεταβληθεί τόσο πολλές φορές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *