Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τόσο όσο από τη United

Η Manchester United χωρίς να ανεβάσει πολλές ταχύτητες πήρε μία εύκολη νίκη κόντρα στην Hull με 2-0 και έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό του EFL Cup.

Η Manchester United υποδέχθηκε για τον πρώτο ημιτελικό του EFL Cup την Hull και χάρη στο γκολ του Juan Mata στο 56′ και του Fellaini στο 87′ πήρε τη νίκη με 2-0 και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την United να μπαίνει από νωρίς δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει στα πρώτα λεπτά, στο 3′ και στο 7′ με τον Mata και τον Rooney να δοκιμάζουν τα δυνατά τους πόδια κάνοντας σουτ, όμως ο Jakupovic στο πρώτο σουτ μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια και στη συνέχεια απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 19′ ο Darmian που πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων» έβγαλε όμορφη ασίστ για τον Mata και αυτός την άφησε για τον Mkhitaryan, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση όπως έπρεπε.

Η καλύτερη φάση του ημιχρόνου παρά τη ροή του αγώνα χάθηκε από την Hull όταν στο 33′ ο Snodgrass εκτέλεσε το φάουλ με τον Tymon να πιάνει την πρώτη κεφαλιά μέσα στην περιοχή και τον Diomande να βρίσκεται ελεύθερος μέσα στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την United να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 55′ ο Mata άνοιξε το σκορ. Ο Mkhitaryan προσπάθησε να δημιουργήσει έξω από την περιοχή, με τον Meyler να προσπαθεί να απομακρύνει τη μπάλα στη σέντρα που έκανε, όμως αυτή έφτασε στον Mata και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Jose Mourinho κατέβασε ταχύτητα στη συνέχεια του αγώνα προσπαθώντας να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με την Liverpool, την ώρα που η Hull φαινόταν ανήμπορη να απειλήσει. Μάλιστα, η United θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν στο 75′ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 25 μέτρα με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ τελικά κατάφερε να το πετύχει ο αντικαταστάτης του πρώτου σκόρερ του αγώνα, Marouane Fellaini, όταν στο 87′ ο Darmian έβγαλε μια όμορφη σέντρα από δεξιά και ο υψηλόσωμος μέσος έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-0.

Συνθέσεις

Manchester United: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Darmian, Herrera, Pogba, Mkhitaryan (Lingaard 73′), Rooney (Martial 58′), Mata (Fellaini 79′), Rashford

Hull City: Jakupovic, Robertson, Maguire, Meyler, Huddlestone, Snodgrass, Clucas, Diomande (Maloney 77′), Henriksen, Mason, Tymon (Weir 90′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *