Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν σκέφτεται United o Bale

Παρά τις δηλώσεις Zidane για ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου παίκτη, ο μάνατζερ του Ουαλού σούπερσταρ Gareth Bale ανέφερε πως αποχώρηση του πελάτη του θα ήταν κάτι «γελοίο» και «χαζό».

Ο παίκτης εδώ και αρκετές σεζόν έχει συνδεθεί με μια επικείμενη επιστροφή στην Premier League και συγκεκριμένα με την Manchester United. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν ήδη από την περίοδο που βρισκόταν στην Southampton το 2007, αλλά και πριν υπογράψει για την Real Madrid. Τα 4 όμως χρόνια που βρίσκεται στην «Βασίλισσα» έχουν αφήσει γλυκόπικρες εντυπώσεις στους οπαδούς που δεν έχουν διστάσει να τον κριτικάρουν αρνητικά.

Ο Bale, την φετινή σεζόν υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που το άφησε εκτός γηπέδων για αρκετές αγωνιστικές. Κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του, ο Isco κάλυψε την θέση και πολλοί τον χαρακτήρισαν άξιο αντικαταστάτη του 28χρονου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ουαλού για γρήγορη ανάκαμψη και επιστροφή στη βασική 11άδα, πολλά μέσα μίλησαν για δυσαρέσκεια του παίκτη προς την διοίκηση και τον Zidane που δεν τον συμπεριέλαβε σε αρκετά παιχνίδια των Πρωταθλητών Ευρώπης παρά την βελτίωση της κατάστασής του καθώς και εκτός της βασικής 11άδας στον τελικό του Champions League.

O μάνατζερ του παίκτη Jonathan Barnett, ερωτηθείς για τις επικείμενες φήμες περί αποχώρησης από το Bernabeu στο BBC Sport ανέφερε: «Είναι γελοία και ηλίθια ιστορία.»

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *