Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Newcastle United-Liverpool (preview)

Επικίνδυνη έξοδο στο Tyneside και το Sports Direct Arena περιλαμβάνει η έβδομη αγωνιστική της Premier League για τη Liverpool, η οποία φιλοξενείται από τη Newcastle του Rafa Benitez. Να κάνει δύο σερί εκτός έδρας νίκες θέλει η ομάδα του Klopp ενώ να συνεχίσει τα θετικά εσχάτως αποτελέσματα εντός έδρας η γηπεδούχος. Σέντρα του αγώνα στις 18.30 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Newcastle : Επιστρέφουν οι Mitrovic, Lejeune αλλά παραμένουν εκτός οι Haidara και Dummett. Liverpool : Επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του ο Mane, εκτός οι Lallana και Clyne που είναι μακροχρόνια απόντες.

Στατιστικά στοιχεία : -Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της με τη Liverpool εντός έδρας μετρά η Newcastle.

-Τις περισσότερες ήττες της σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει απέναντι στη Liverpool η Newcastle. Καμία άλλη ομάδα δεν την έχει κερδίσει 72 φορές.

-Το 1974 συναντάται το τελευταίο 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

-Aήττητος σε 4 παιχνίδια ως αντίπαλος της Liverpool o Rafa Benitez. (με Valencia, Chelsea, Newcastle).

-Ο Gayle έχει 4 γκολ σε 4 εμφανίσεις απέναντι στη Liverpool όταν έπαιζε για την Crystal Palace. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει πετύχει τόσα.

-Πέντε νίκες στα τελευταία της οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League έχει η Liverpool.

-Eπτά γκολ σε επτά συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα απέναντι στη Newcastle έχει ο Daniel Sturridge, ο οποίος ψάχνει το εκατοστό γκολ της καριέρας του.

-Αήττητη στα τελευταία της 23 παιχνίδια το μήνα Οκτώβριο είναι η Liverpool.

Διαιτητής : Craig Pawson

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *