Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Hull City-Barnsley (preview)

Hull City-Barnsley (preview)

Στο KC η Hull City υποδέχεται την Barnsley σε ένα ματς “6ποντο” αφού αμφότερες βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ο αποψινός νικητής- εάν υπάρξει- θα απομακρυνθεί σε μια απόσταση ασφαλείας ενώ αντίθετα ο ηττημένος θα μείνει να ακροβατεί στην γραμμή του υποβιβασμού.

Οι “τίγρεις” του Νάιτζελ Άντικνς την περασμένη αγωνιστική επέστρεψαν στις επιτυχίες με το “φτωχό” πλην πολύτιμο 1-0 που πέτυχαν απέναντι στην Σέφιλντ.Γ ,χάρη στο γκολ του Αφρικανού Ντίκο, με αποτέλεσμα να έχουν εξασφαλίσει ένα “μαξιλαράκι” + 3 από την γραμμή του υποβιβασμού και σε περίπτωση που απόψε κάνουν το “back to back” θα πάρουν μια βαθειά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους θέλει το Σάββατο να εξορμούν στο Portman Road για να αντιμετωπίσουν τους “Αγρότες” της Ίπσουϊτς.

Ο νεοφερμένος τεχνικός έχει βελτιώσει πολύ το αμυντικό κομμάτι της ομάδας αφού είναι χαρακτηριστικό πως επί ημερών του στον πάγκο η Χαλ αριθμεί 4/6 clean sheets στα αντίστοιχα εντός έδρας παιχνίδια τους εκ των οποίων τα τρία είναι σερί έχοντας πλέον βάλει …πλώρη για να ισοφαρίσει ή και να καταρρίψει το σχετικό ρεκόρ του συλλόγου που κρατάει από τον Φεβρουάριο του 2016 με πέντε διαδοχικά clean sweets εντός έδρας στην κατηγορία.

Οι Tykes πανηγύρισαν την περασμένη αγωνιστική ένα πολύ σημαντικό 2ιπλό μέσα στο Μπέρμπιγχαμ απέναντι στους μπλε με 2-0 χάρη σε δυο γκολ που πέτυχε ο 21χρονος επιθετικός Όλιβερ ΜακΜπέρνι, χειμερινή μεταγραφή από την Σουόνσι, ο οποίος μάλιστα έχασε και πέναλτι στο ίδιο 90λεπτο.

Αυτή ήταν η “παρθενική” νίκη για τον νεοφερμένο τεχνικό Ζοζέ Μοράις με τον Πορτογάλο πρώην προπονητή της ΑΕΚ να έχει χάσει στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας από την Μπέρτον.

Το “τρίποντο” αυτό ήταν το πρώτο μετά από έξι ματς στην κατηγορία και το 2ο σε 19 (!) ματς το οποίο ωστόσο αρκούσε για να τους ανεβάσει στην 21η θέση , δηλαδή οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, στο +1 από την Μπέρμπιγχαμ και στο +2 από την Μπέρτον αντίστοιχα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως μακριά από το Oakwsell είναι αήττητη στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων της με απολογισμό: 2-2-0.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως τα δυο 2ιπλά που έχει πετύχει σε αυτά τα τελευταία 4 ματς ( Σάντερλαντ 1-0, Μπέρμπιγχαμ 2-0) είναι τόσα όσα αντίστοιχα μετρούσε στα πρώτα 12 εκτός έδρας ματς από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Προϊστορία: Η Χαλ έχει κερδίσει τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Μπάρνσλεϊ για την κατηγορία με πιο πρόσφατο το 1-0 τον Νοέμβριο του 2012.
Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με λίγα γκολ.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Hull City-Barnsley (preview)

Hull City-Barnsley (preview)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *