Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Arsenal – West Ham (preview & bet)

Arsenal-West Ham (preview & bet)

Στο Emirates η Arsenal υποδέχεται την West Ham με τους “κανονιέρηδες” να είναι το φαβορί με βάση την εικόνα τους τον τελευταίο μήνα όπου κέρδισαν δυο τίτλους ( FA Cup, Community Shield) αλλά και μια άνετη νικηφόρα πρεμιέρα στο Craven Cottage ( Φούλαμ 0-3) την περασμένη εβδομάδα.

 

Η ομάδα του Αρτέτα έκανε επίδειξη δύναμης την περασμένη εβδομάδα όπου κέρδισε εύκολα με 3-0 την Φούλαμ και με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα έπιασαν κορυφή στον σχετικό πίνακα.

Αυτό βέβαια δεν λέει πολλά από μόνο του αφού έχει παιχτεί μόλις μια αγωνιστική αλλά σίγουρα έχει βοηθήσει στο “χτίσιμο” της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στα χάι του ο Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος μεσοβδόμαδα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζους και πλέον θα αμείβεται με 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!

Οι: Μαρτινέλι, Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Πάμλο Μάρι και ο Τσέιμπερς είναι στην λίστα με τους “λαβωμένους” και στο “3-4-3” που δεν αλλάζει ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δούμε μπροστά ως τριπλέτα τους: Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ και Γουίλιαν.

 

Τα “σφυριά” του Ντέιβιντ Μόγιες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο της δικής τους πρεμιέρας εντός έδρας απέναντι στην Νιουκάστλ δεν τις έκαναν γκολ και όπως τους συμβαίνει συχνά και στο παρελθόν στην επανάληψη δέχτηκαν από δικές τους ολιγωρίες δυο γκολ σε ένα δεκάλεπτο και ηττήθηκαν δίχως να καταλάβουν το πως.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός γνωρίζει πως θα χρειαστούν μια -δυο μεγάλες νίκες στα επόμενα 5-6 παιχνίδια τους για να μην μπούνε στην πίεση ενός πιθανού υποβιβασμού τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι πάνε στο γειτονικό τους Emirates με περσινό ρεκόρ: 4-5-10 στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην κατηγορία και χωρίς τον μέσο Τζακ Γουίλσιρ ο οποίος θα χάσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα.

 

Προϊστορία: Η Άρσεναλ έχει κερδίσει τα 10/11 εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι τρεις πιο πρόσφατες εντός έδρας οι οποίες όλες είχαν λήξει Χ ημίχρονο και Άσο τελικό.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος σε συνδυασμό με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 2,15.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

πηγή: betweekend.gr

Arsenal-West Ham (preview & bet)

Arsenal-West Ham (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *