Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Manchester Utd – West Ham Utd (preview and bet)

Στο Θέατρο των Ονείρων η Manchester Utd υποδέχεται την West Ham Utd σε νοκ άουτ αγώνα με έπαθλο στον νικητή την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

 

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν αρχίσει και μένουν πίσω στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , στο -5 από την μισητή τους αντίπαλο Μ.Σίτι και με ματς περισσότερο, οπότε αυτομάτως η κατάκτηση του FA Cup δεν μπορεί να τους αφήνει ασυγκίνητους αφού σε μια τέτοια περίπτωση και δεν θα μείνουν με άδεια χέρια αλλά και θα φτάσουν τα 13 τέτοια τρόπαια πλησιάζοντας την Άρσεναλ που έχει τα περισσότερα στο Νησί (14).
Μην ξεχνάμε πως ο Σόλκσιερ έχει αποκλειστεί σε 4 ημιτελικούς και ακόμη δεν έχει φτάσει σε έναν τελικό ως τεχνικός του συλλόγου οπότε και για τον ίδιο είναι ένας μεγάλος στόχος για να μην πω απωθημένο.
Ο 47χρονος Νορβηγός τεχνικός θα έχει ξανά απόψε βασικό τον Χέντερσον κάτω από τα δοκάρια αντί του Ντε Χέα ο οποίος παραμένει ο Νο 1 ενώ εκτός παραμένουν οι λαβωμένοι: Πόγκμπά, Φιλ Τζόουνς και ο Έρικ Μπαϊγι.
Στα χαφ θα δούμε λογικά μαζί τους: ΜακΤόμινεϊ- Μάτιτς ενώ ο Μαρσιάλ διεκδικεί στο “9” την θέση του Καβάνι ο οποίος στα 33 του – τα κλείνει την Κυριακή- πρέπει να πάρει κάποιες ανάσες.

 

Τα “σφυριά” ταξιδεύουν στο Old Traford με ένα πολύ καλό σερί που μεταφράζεται σε μόλις 1/11 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και ο Ντέβιντ Μόγιες περίπου μια δεκαετία μετά από όταν έφυγε ως αποτυχημένος από τον πάγκο της Man. Utd , αφήνοντας την ασφάλεια της Έβερτον έχοντας πάρει το… δαχτυλίδι από τον απερχόμενο τότε Σερ Άλεξ Φεργκιουσον , πάντα παρουσιάζει τάσεις ρεβάνς σε αυτά τα παιχνίδια.
Άλλωστε η τελευταία φορά που η Γουέστ Χαμ έφτασε στους “8” ήταν το 2016 οπότε μια διάκριση θα την ψάξουν στον θεσμό όντας βέβαια και συνάμα σε θέση… Ευρώπης στο πρωτάθλημα ( 5η) με πρόσφατο ρεκόρ εκεί 5-3-1.
Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Λίνγκαρντ αφού έχει αγωνιστεί νωρίτερα στον ίδιο θεσμό με την φανέλα της Man. Utd ενώ αμφίβολος δίνεται λόγω τραυματισμού και ο επιθετικός Αντόνιο.

 

Προϊστορία: Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα 15 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

* Με δεδομένο πως η Γουέστ Χαμ αριθμεί Goal στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην Premier League και στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις θα αγοράσω σε Combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 2,05 στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

πηγή: betweekend.gr

Manchester Utd – West Ham Utd (preview and bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *