Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Everton – Burnley (preview and bet)

Το φετινό σερί της Everton μέσα στο Goodison Park δεν είναι καλό ( 5-2-6) και είναι ένας τομέας που καλείται να βελτιώσει άμεσα στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος εάν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Μην ξεχνάμε πως ο Κάρλο Αντελότι πρόσφατα μίλησε ακόμη και για έξοδο στο Champions League ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη.

Η ήττα που γνώρισε το βράδυ της Δευτέρας από την Τσέλσι στο Stamford Bridge ( 0-2) τους θύμισε πως χρειάζονται ακόμη περισσότερο προσπάθεια για να φτάσουν σε αυτό το level και να πετύχουν φέτος την υπέρβαση που επιθυμούν.
Στην παρούσα φάση βρίσκονται στο -4 από την 4η προνομιούχο θέση αλλά έχουν να δώσουν και ένα ματς περισσότερο άρα μπορούν να ψαλιδίσουν την διαφορά.

Μην ξεχνάμε πως πριν ηττηθούν από τους μπλε μετρούσαν όχι μόνο τρεις διαδοχικές νίκες αλλά και μηδέν παθητικό στα τρία αυτά παιχνίδια τους.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντουκουρέ μέχρι τα τέλη του μήνα αλλά στον αντίποδα επιστρέφουν οι: Μίνα, Κόλεμαν και ο Χάμες.

Η Μπέρνλι στα τελευταία έξι παιχνίδια της αριθμεί μόλις μια ήττα ( Τότεναμ 0-4) αλλά τα υπόλοιπα πέντε είναι ισοπαλίες (!) για αυτό και δεν έχει πάρει μια μεγάλη ώθηση βαθμολογικά.

Έτσι βρίσκονται στην 15η θέση και πλέον μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού , αφού την ίδια ώρα η Φούλαμ τρέχει ένα καλό δικό της σερί, ενώ εκτός έδρας έχουν κερδίσει 3/ 13 παιχνίδια τους μετρώντας και 7 ήττες με τέρματα: 8-20. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως οι 2/3 νίκες έχουν επιτευχθεί στο τελευταίο “καρέ” των “εξορμήσεων” τους μακριά από το Turf Moor.

Επίσης οι 2/4 ήταν σε Emirates και Anfield απέναντι σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχουν καν σκοράρει στα 5/7 αυτά τα παιχνίδια.

 

Προϊστορία: Η Έβερτον έχει κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι.

* Αν οι γηπεδούχοι μπορέσουν να ματσάρουν το physical game της Μπέρνλι δηλαδή τα τρεξίματα και τις προσωπικές μονομαχίες τότε εκτιμώ πως θα κερδίσουν γιατί υπερέχουν πολύ σε ποιότητα. Ο Άσος που “αγγίζει” το 2.00 στο διαδίκτυο έχει μεγάλη αξία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

πηγή: betweekend.gr

Everton – Burnley (preview and bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *