Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Arsenal – Everton (preview and bet)

Στο Emirates η Arsenal υποδέχεται την Everton με τους “κανονιέρηδες” να έχουν το μυαλό τους και στον ημιτελικό του Europa League την Μεγάλη Πέμπτη στο Ceramica και τα “ζαχαρωτά” πως θα επιστέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να εξαντλήσουν τις ελπίδες που έχουν για έξοδο στην Ευρώπη και να μην χάσουν κι άλλο έδαφος βαθμολογικά.

 

Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Φούλαμ (1-1) την περασμένη αγωνιστική και μάλιστα έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στα χασομέρια με το 1ο τέρμα του Ενκέτια στην κατηγορία από τον Σεπτέμβριο.

Πάντως αριθμούν μόλις 2/12 ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχοντας κερδίσει στα μισά ενώ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης έχουν στα υπέρ τους και μια σούπερ ευνοϊκή παράδοση αφού δεν έχουν χάσει ποτέ όσες φορές έχουν αγωνιστεί Παρασκευή βράδυ μετρώντας 7 νίκες σε 9 αντίστοιχα τέτοια παιχνίδια.

Ωστόσο θα έχει και απόψε αρκετές απουσίες ο Αρτέτα αφού οι: Ομπαμεγιάνγκ – Λακαζέτ, Νταβίδ Λουίς και ο Τίρνεϊ είναι εκτός δράσης κάτι που σημαίνει πως θα δούμε τριάδα μπροστά τους: Μαρτινέλι- Ενκέτια και Σάκα ενώ ο πολύτιμος Τσάκα έχει καθιερωθεί αριστερό μπακ με τους: Θεμπάγιος, Πάρτεϊ και Σμιθ Ρόου στα χαφ ενώ ξανά διαθέσιμος είναι ο Όντεγκααρντ ο οποίος θα έχει συμμετοχή στο ματς.

 

Η Έβερτον δεν έχει κερδίσει κανένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με τελευταία το 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.
Ωστόσο έστω και έτσι είναι στην 8η θέση και στο -6 από την πρώτη 4άδα έχοντας και ένα ματς λιγότερο ενώ μακριά από το Goodison Park ο απολογισμός της είναι: 9-3-3 με τέρματα: 21-15.
Επίσης ενισχύεται με την προσθήκη του 1ου σκόρερ της Κάλβερτ Λούιν ( 26/14) που αποθεραπεύτηκε και θα ηγηθεί στο “9”.

 

Προϊστορία: Η Άρσεναλ είναι αήττητη σε 24 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στην Έβερτον αριθμώντας 20 νίκες.

* Σε απόδοση 1,75 θα πάρω το Goal αφού η Άρσεναλ έχει κρατήσει μόλις σε 3 φετινά της παιχνίδια το μηδέν στα μετόπισθεν από την εκκίνηση του πρωταθλήματος μέσα στο Emirates και στα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά μένει πρώτη πίσω στο σκορ!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Arsenal – Everton (preview and bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *