Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Arsenal – Lens (Champions League preview and bet)

Οι “κανονιέρηδες” της Arsenal χρειάζονται μόλις έναν βαθμό ακόμη στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια τους για να προκριθούν στους “16” του θεσμού έχοντας συμπληρώσει 9 βαθμούς από τους μάξιμουμ 12 και εάν κερδίσουν απόψε θα εξασφαλίσουν και την πρωτιά.

Η ομάδα του Αρτέτα άφησε πίσω της τις δυο back to back ήττες από Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ κερδίζοντας με 2-0 την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι: Τροσάρντ- Σάκα.

Γενικά οι δυο νίκες που πέτυχαν εντός/ εκτός απέναντι στην ομάδα της Ανδαλουσίας της “εκτόξευσαν” βαθμολογικά και έτσι με βαθμό απόψε εξασφαλίζουν πρόκριση ενώ με νίκη “κλειδώνουν” και πρωτιά.

Στο πρωτάθλημα κέρδισαν δύσκολα την Μπρέντφορντ με 1-0 εκτός έδρας με τον Κάι Χάβεντζ να σκοράρει και να αρχίζει σιγά σιγά να κάνει απόσβεση της μεταγραφής του. Ο διεθνής Γερμανός μέσος θα είναι βασικός απόψε πιθανότατα δίπλα στον Ράις στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ στα πιτς παραμένουν οι: Τίμπερ, Πάρτεϊ, Σμιθ Ρόου, Μπεν Γουάιτ και ο Φάμπιο Βιέρα.

Η Λανς στην παρούσα φάση είναι 3η υστερώντας στην ισοβαθμία με την Σεβίλλη η οποία νωρίτερα σήμερα θα υποδεχτεί την Αϊντχόφεν.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τους Ολλανδούς ήταν πισωγύρισμα αφού τους έριξε στην 3η θέση έχοντας συμπληρώσει αήττητη και με απολογισμό: 1-2-0 τον αντίστοιχο πρώτο γύρο.

Ταξίδεψαν στο Βόρειο Λονδίνο με καλή ψυχολογία αφού προέρχονται από δυο back to back νίκες στην Ligue 1 επί των: Μαρσέιγ (1-0)- Κλερμόν ενώ το γκολ από την κεφαλιά του Λουκ Ντε Γιόνγκ είναι το μοναδικό τέρμα που έχουν δεχτεί στα τρία πιο πρόσφατα 90λεπτα.

Προϊστορία: Στον 1ο μεταξύ τους αγώνα είχαν κερδίσει η Γάλλοι με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Στο Λονδίνο οι “κανονιέρηδες” απέναντι σε Γαλλικές ομάδες μετράνε 7-4-3.

* Για το 2023/24 ακόμη δεν έχει υπάρξει ομάδα που να φύγει με διπλό από το Emirates και δεν νομίζω πως θα γίνει αυτό απόψε. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια εντός έδρας κρατώντας το μηδέν παθητικό στα τρία από αυτά. Την ίδια ώρα η Λανς έχει αποτύχει να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα δικά της ματς εκτός έδρας. Βλέπω Άρσεναλ αλλά θα πάρω τα 2-3 τέρματα εδώ σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΤΕΡΜΑΤΑ

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *