Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Αιχμές» Mourinho κατά Pereira

Απογοητευμένος από την επιλογή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Andreas Pereira, να αποχωρήσει ως δανεικός προκειμένου να αγωνίζεται τακτικά, εμφανίστηκε ο Jose Mourinho σε δηλώσεις του.

Ο προπονητής της Manchester United δήλωσε πως διαφωνεί με την κίνηση αυτή του νεαρού μεσοεπιθετικού να πάει δανεικός στη Valencia, ωστόσο υποστήριξε πως αν χρειαστεί τις υπηρεσίες του μπορεί να τον καλέσει πίσω το Γενάρη. Επιπλέον, ο Pereira ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «Red Devils» για δύο ακόμη χρόνια πριν αποχωρήσει.

«Ο δανεισμός του Andreas ήταν μια προσωπική του απόφαση, μια απόφαση με την οποία δεν συμφωνώ και δεν πιστεύω πως ήταν η καλύτερη για τον ίδιο. Η απόφασή του με απογοητεύει λίγο, καθώς πιστεύω πως έχει τα φόντα να βρίσκεται εδώ και να παλέψει για μία θέση, να παλέψει να πάρει ευκαιρίες και να είναι παίκτης της United. Νομίζω πως με αυτή του τη στάση δείχνει πως είναι ένας νεαρός παίκτης που θέλει να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα, αλλά και που επίσης δεν είναι έτοιμος για κάτι δύσκολο, διότι είναι δύσκολο να αγωνιστείς για να χωρέσεις στο κέντρο της United. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να παλέψεις κάθε εβδομάδα και μπορώ να πω ότι νιώθω λίγο απογοητευμένος από εκείνον. Αλλά και πάλι είναι δική του επιλογή, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και μπορούμε να τον φέρουμε πίσω το Γενάρη επομένως όλα είναι υπό έλεγχο», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Mourinho έχει στις τάξεις της τους Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Ashley Young, Anthony Martial και Marouane Fellaini που μπορούν να αγωνιστούν στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, επομένως ρεαλιστικά πολύ δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής ο νεαρός Pereira φέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *