Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοίνωσε Cathro η Hearts

O Ian Cathro είναι ο νέος προπονητής της Hearts, υπογράφοντας για 3.5 χρόνια στην ομάδα του Εδιμβούργου. Η Hearts ανακοίνωσε επίσημα, όπως αναμενόταν, τη συμφωνία της με τον 30χρονο τεχνικό, που έγινε ο νεαρότερος προπονητής στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας της Σκωτίας. ΟCathro αντικαθιστά τον Robbie Neilson που πήγε στους MK Dons και θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Hearts στο παιχνίδι με τους Rangers.
«Είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω, έχω προετοιμαστεί γι αυτό κι οι συνθήκες είναι ιδανικές» δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Hearts ο Cathro που ήταν βοηθός προπονητή στη Newcastle από τον Ιούνιο 2015, δίπλα στον Steve McClaren και στη συνέχεια στον Rafa Benitez. Όταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Hearts, Craig Levein, ήταν προπονητής στη Dundee Utd έχει προσλάβει τονCathro για να προπονήσει τους νέους. Ο Cathro δούλεψε 4 χρόνια στις ακαδημίες της United, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Levein και θεωρείται από τους καλύτερους νέους προπονητές.
«Τι θα πάρουν οι οπαδοί; Μια ομάδα που θέλει να κερδίζει. Μια ομάδα που από την έναρξη του αγώνα, θα θέλει να κερδίζει, αναεξαρτήτως, συνθηκών, αντιπάλων, καιρού και έδρας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Cathro.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *