Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αντιμέτωπος με την ομάδα του ο Williams

Ανυπόμονος να τεθεί κόντρα στην ομάδα που υποστηρίζει, τη Liverpool, εμφανίστηκε ο Ashley Williams.

Η Everton υποδέχεται σήμερα την ομάδα του Klopp στο Goodison Park, με τον Ουαλό να δηλώνει, πως εκείνος και οι συμπαίκτες του, είναι έτοιμοι για τη μονομαχία. Ταυτόχρονα τόνισε, πως παρά το γεγονός ότι είναι από μικρός υποστηρικτής των «Κόκκινων», αυτό δε θα επηρεάσει τη συγκέντρωσή του.

Ένας άλλος παίκτης της Everton που θέλει να ανακάμψει σε αυτό το ματς, είναι ο Ross Barkley. O Άγγλος έχει δεχτεί πολλές κριτικές πρόσφατα, σχετικά με τη σταθερότητά του, με το Williams να επιμένει πως ο συμπαίκτης του τα πηγαίνει πολύ καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουαλού αμυντικού: » Θα είναι ξεχωριστό επειδή είναι το πρώτο μου, ειδικά γιατί είναι εντός έδρας. Έχω ακούσει πολλά για αυτό από τότε που ήρθα, οπότε περιμένω να συμμετάσχω σε αυτό. Νομίζω πως όλοι ξέρουν ότι είμαι φίλαθλος της Liverpool, αλλά ελπίζω πως μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στην έδρα μας. Ελπίζω να έχουμε τη σωστή αντίδραση για την Everton. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό μας σχέδιο. Μέχρι στιγμής κάνουν μια καλή σεζόν και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά νιώθουμε ότι στο γήπεδό μας, θα έχουμε ένα καλό βράδυ. Αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τότε θα τους σταματήσουμε. Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και ξέρουμε πως πρέπει να στραφούμε σε αυτούς. Περιμένω μια καλή ατμόσφαιρα. Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν πως είναι. Αυτό που μαντεύω είναι ότι θα έχουμε ένα καλό βράδυ «.

Τέλος για την περίπτωση του Barkley, είπε: » Είναι φυσικό όταν είσαι ένας τόσο καλός παίκτης, οι άνθρωποι έχουν πάντα να πούν κάτι. Σκύβει το κεφάλι και δεν γκρινιάζει. Δουλεύει σκληρά στην προπόνηση και έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Arsenal. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω παίξει, οπότε δεν είναι πρόβλημα για αυτόν. Δε φαίνεται να είναι κάτι. Αυτό υπάρχει στη δουλειά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, από το να το αποδεκτείς. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές και πρέπει να του μιλήσουμε, να τον συμβουλέψουμε και να τον ενθαρρύνουμε. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω πως το χρειάζεται, καθώς έχει ανταποκριθεί καλά στην ομάδα. Έχει όλες τις προϋποθέσεις και είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας από τους κορυφαίους στην Premier League «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *