Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απέρριψε τη Liverpool o Dembele

Μια απέλπιδα προσπάθεια να «κλέψει» τον ταλαντούχο Ousmane Dembele από την πρώην ομάδα του, Borussia Dortmund, είχε καταβάλει ο Jurgen Klopp το καλοκαίρι, χωρίς όμως να στεφθεί από επιτυχία.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Liverpool, επιχείρησε να μεταπείσει τον Dembele πριν εκείνος υπογράψει στην γερμανική ομάδα, ωστόσο ο τελευταίος είχε ήδη λάβει την απόφασή του, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του που φιλοξενείται στο περιοδικό FourFourTwo:

«Συνάντησα τον Jurgen Klopp στο Παρίσι, αλλά του είπα πως είχα ήδη λάβει την απόφαση να υπογράψω στην Borussia Dortmund», υποστήριξε ο 19χρονος Γάλλος, ενώ αναφέρθηκε και στον Claudio Ranieri που επίσης είχε καταβάλλει προσπάθεια να τον αποκτήσει όσο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Leicester, αρνούμενος πως απέρριψε τους Foxes εξαιτίας της αδυναμίας του Ιταλού τεχνικού να συνεννοηθεί στα γαλλικά:

«Όχι, ο Ranieri μιλά γαλλικά από τότε που βρέθηκε στον πάγκο της Monaco. Εγώ έλαβα την απόφασή μου αρκετά νωρίτερα (σ.σ. πριν τον συναντήσω), επομένως το να πάω στην Leicester δεν τέθηκε καν σαν πιθανότητα στο μυαλό μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *