Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βρήκε τους δύο πρώτους στόχους η Southampton

Τους δύο πρώτους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της για το καλοκαίρι φαίνεται πως έθεσε ήδη η Southampton, σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports.

Ο λόγος για τον σταρ της Swansea City, Gylfi Sigurdsson, αλλά και τον αμυντικό της Leeds, Pontus Jansson. Πρόκειται για δύο καλούς ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια ως το 2020, ωστόσο και οι δύο θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν στο St. Mary’s.

Ο λόγος: και οι δύο ομάδες πιθανόν να βρίσκονται στην Championship τη νέα σεζόν, τη στιγμή που στους «Saints» θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Premier League και να διεκδικήσουν και ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, τη σεζόν 2018/19. Η μεν Leeds είναι 7η στην Championship και κινδυνεύει να μείνει εκτός play-off ανόδου, ενώ οι «Swans» βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού στην Premier και έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους.

Μάλιστα, τον Sigurdsson είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει η ομάδα του Claude Puel και την περασμένη χρονιά, δίχως αποτέλεσμα. Ο Ισλανδός είναι διακριθείς με την ομάδα του και μετρά εννέα γκολ σε 35 ματς. Ο Jansson, από την άλλη, είναι δανεικός στη Leeds από την Torino και αποτελεί παίκτη-κλειδί για την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *