Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διακοσάρι έπιασε ο Rooney

Μπορεί να μην είχε νικητή ο αγώνας μεταξύ Manchester City και Everton αλλά σίγουρα κάποιος έφυγε με τεράστιο χαμόγελο από το Etihad.

O Wayney Rooney έκανε αυτό που ξέρει καλά για ακόμη μια φορά. Πέτυχε δίχτυα και πάγωσε το γήπεδο της City που έμεινε αποσβολωμένο να τον κοιτάζει να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Το γκολ αυτό, με αριθμό 200 παρακαλώ, φέρνει τον Άγγλο διεθνή στην δεύτερη θέση μιας πολύ ιδιαίτερης κατηγορίας. O Rooney γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον μεγάλο Alan Shearer(260) που φτάνει τα 200 γκολ στην διοργάνωση.

Ο ίδιος ο Shearer καλωσόρισε τον Rooney με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λέγοντας  μάλιστα αστειευόμενος πως ήταν αρκετά μοναχικά εκεί. Ερωτηθείς ο Άγγλος επιθετικός μετά τον αγώνα για τα σχέδια του με την Εθνική Αγγλίας, απάντησε πως θα μιλήσει με τον προπονητή Gareth Southgate τις επόμενες εβδομάδες για το μέλλον του με τα «Τρία Λιοντάρια». Να υπενθυμίσουμε πως ο παίκτης δεν υπολογίστηκε καθόλου στους αγώνες της Εθνικής Αγγλίας με την Σκωτία και την Ισπανία τον Ιούνιο, έτσι ο Rooney ψάχνει κάθε ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί ακόμη να προσφέρει στην ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *