Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύο παίκτες της City θέλει ο Benitez

Δίχτυα για τα καλά στην αγγλική αγορά έχει ρίξει η Newcastle, η οποία φαίνεται να ετοιμάζει κίνηση για δύο ποδοσφαιριστές της Manchester City.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Rafa Benitez σκοπεύει να καταθέσει προσφορά στους «Citizens» για τους Eliaquim Mangala και Fernando, οι οποίοι δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του Pep Guardiola για τη νέα σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο μέσο σε περίπτωση που καταφτάσει μια καλή πρόταση στα γραφεία της ομάδας, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Mangala, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Valencia.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «Magpies» σκοπεύουν να καταθέσουν συνολικά προσφορά 28 εκατομμυρίων λιρών και για τους δύο παίκτες, 18 εκατομμύρια για τον Mangala και 10 για τον Fernando. Βέβαια, η περίπτωση του πρώτου είναι λίγο πιο περίπλοκη, καθώς με τις εμφανίσεις του κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Valencia, η οποία θα προσπαθήσει να τον κρατήσει.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα ίσως και να είναι πιο ευνοϊκά για την Newcastle, καθώς η ισπανική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει για τον Mangala το ποσό που ζητά η City και έτσι οι «Magpies» βρίσκονται στην pole position.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *