Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Είμαι χαρούμενος με αυτούς που έχουμε»

Σε δηλώσεις του ο Guardiola ενημέρωσε πως η Manchester City δεν αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη παρά τα όσα έχουν ακουστεί.

Για τους Πολίτες ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες μέρες πως αναζητούν κάποιον στόπερ προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει θέματα. Μάλιστα το όνομα που έχει ακουστεί περισσότερο είναι αυτό του αμυντικού της Southampton, Virgil Van Djik, έναντι ενός ποσού που θα αγγίξει τις 50 εκατομμύρια λίρες.

Παρόλα αυτά ο Ισπανικός τεχνικός τα διαψεύδει όλα αυτά λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχουμε, τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν αρνούμαι ότι εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν νομίζω πως θα συμβεί κάποια μεταγραφή. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν βάση της ποιότητας που διαθέτουν και εγώ πρέπει να μπορέσω να τους βοηθήσω. Έχουμε τον Jesus που έρχεται, οπότε είμαι χαρούμενος.»

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που θα κληθεί ο ίδιος να δουλέψει Χριστούγεννα και είπε για το συγκεκριμένο γεγονός: «Αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ και ο κόσμος λέει ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, συγκεντρωμένος επειδή στην πατρίδα σου δεν δουλεύεις, οπότε εδώ πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα κάνουμε προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής, θα ταξιδέψουμε στο Hull, θα παίξουμε στις 26 και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι σαν να μην είναι Χριστούγεννα ή Boxing Day».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *