Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενδιαφέρον για Wilshere

Ο Jack Wilshere έχει τραβήξει το ενδιαφέρον προπονητή ομάδας από την Premier League και δεν διστάζει να το δηλώσει δημόσια.

 

Ο Άγγλος μέσος που παρά την καλή του φυσική κατάσταση, δεν αποτελεί βασικός στα πλάνα του Arsene Wenger, θα μπορούσε να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο για άλλο σταθμό. Με το ενδεχόμενο αυτό ανοιχτό, ο νυν προπονητής της West Ham, David Moyes εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Άγγλο παίκτη αλλά και την μεγάλη πιθανότητα να κινηθεί για την απόκτησή του.

Παρότι τα ‘Σφυριά’ κατάφεραν να νικήσουν τους περσινούς πρωταθλητές αλλά και να πάρουν τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου, όσο και αν φαίνεται τα πράγματα να αλλάζουν, θα προσπαθήσουν να δυναμώσουν το ρόστερ τους τον Γενάρη. Σε συνέντευξή στη Guardian, του ο Moyes ανέφερε για τον μέσο της Arsenal:

«Ελπίζουμε πως αν πάρουμε έναν παίκτη από άλλο σύλλογο της Premier League, θα ήταν πολύ πιο εύκολο για αυτόν να προσαρμοστεί στην ομάδα και να παίξει καλά.»

«Ο Jack Wilshere θα ήταν κάποιος που θα πρέπει να δούμε αν ήταν διαθέσιμος.»

Με τις τελευταίες φήμες να οργιάζουν περί αποχώρησης του Wilshere δεν θα φαινόταν περίεργη μια κίνηση από την West Ham για την απόκτησή του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *