Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει πρόταση για Gray η Everton

Σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη σκοπεύει να προβεί η Everton, καθώς φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Burnley, Andre Gray.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Mirror, οι «Toffees» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον φορ των «Clarets» και παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να κλείσουν και τον Sandro Ramirez από τη Malaga. Ο Ronald Koeman συνεχίζει με εντατικούς βαθμούς την ενίσχυση της ομάδας του και δείχνει ασταμάτητος παρά τις προσθήκες των Jordan Pickford και Davy Klaassen.

Βέβαια, ένα μεγάλο μέρος των εξόδων τους θα αποσβεστεί με την επικείμενη πώληση του Romelu Lukaku, πιθανότατα στην Chelsea, ενώ στην έξοδο βρίσκεται και ο Ross Barkley. Ο Gray, λοιπόν, ίσως αποτελέσει την τέταρτη προσθήκη μετά τους Pickford, Klaassen και Sandro, Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 25χρονος Άγγλος πέτυχε 10 τέρματα σε 36 εμφανίσεις με την Burnley και αποτελεί έναν αρκετά δυναμικό επιθετικό.

Να σημειωθεί πως πλην του Gray, η Everton φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της και έναν άλλο παίκτη των «Clarets», τον αμυντικό Michael Keane.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *