Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να κρατήσει τον Chamberlain ο Wenger

Έκπληκτος από τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Oxlade-Chamberlain εκτός Arsenal εμφανίστηκε  Arsene Wenger, τονίζοντας παράλληλα πως ελπίζει στην πάση θυσία παραμονή του παίκτη στο Emirates.
Πλήθος δημοσιευμάτων από χθες υποστηρίζουν ότι τόσο οι ομάδες του Μάντσεστερ όσο και η Liverpool έχουν βάλει στο στόχαστρο τον εξτρέμ των Gunners και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης, ιδίως μετά την νέα ντροπιαστική ήττα της ομάδας του από την Bayern.
Η απάντηση, λοιπόν, στα σενάρια αυτά ήρθε από τον Arsene Wenger, ο οποίος σημείωσε σε δηλώσεις του: «Είμαι έκπληκτος από αυτά τα δημοσιεύματα, πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί πολύ, εξελίσσεται ιδιαίτερα και έχει αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε. Όταν βρίσκεσαι κάπου, πρέπει να θέλεις να είσαι πρώτος. Έπειτα, το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρώ ότι του το έχω δείξει επιδεικνύοντάς του πίστη όταν ήταν τραυματίας. Προσωπικά εύχομαι να μείνει στο σύλλογο καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης που βελτιώνεται διαρκώς και έχει τις αξίες που χρειάζεται ο σύλλογος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *