Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Θα γυρίσει στην Chelsea ο Ake»

Την πεποίθηση πως ο Nathan Ake είναι αρκετά καλός ώστε να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας του, της Chelsea, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην Bournemouth, Harry Arter.

Ο Ιρλανδός μέσος, σε δηλώσεις του, εξεθείασε τον 21χρονο αμυντικό, που αγωνίζεται φέτος στους Cherries ως δανεικός, τονίζοντας πως έχει δουλέψει πολύ σκληρά και ταιριάζει απόλυτα πλέον στο τωρινό σύστημα που χρησιμοποιεί στην Chelsea o Antonio Conte.

«Ο Nathan αξίζει όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που λαμβάνει αυτή τη στιγμή. Δεν αμφιβάλλω καθόλου πως του χρόνου θα επιστρέψει στην Chelsea και θα αγωνίζεται εκεί. Προσωπικά πιστεύω πως είναι παραπάνω από αρκετά καλός για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα, ειδικά με το σύστημα που παίζουν τώρα. Και όλα τα εύσημα πάνε στον ίδιο, διότι έχει δουλέψει πραγματικά σκληρά, ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν πολύ, και αξίζει όλους τους επαίνους που λαμβάνει τώρα», ανέφερε ο Arter για τον νεαρό Ολλανδό.

Σημειώνεται πως η Bournemouth αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική την Chelsea, σε ένα ματς όπου ο Ake δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην «μητρική» ομάδα του. Ο νεαρός άσσος μετρά ήδη οκτώ συμμετοχές στην φετινή Premier League, ενώ το αξιοπερίεργο είναι πως, παρά τη θέση του, έχει πετύχει και τρία τέρματα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *