Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Θα φύγει από τη United o Depay»

Την πίστη του στις δυνατότητες του συμπατριώτη του, Memphis Depay, αλλά και την πεποίθηση πως θα αποχωρήσει από την Manchester United, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ολλανδίας, Arjen Robben.

Ο Ολλανδός εξτρέμ δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής φέτος από τον Jose Mourinho και φαίνεται πως μετρά αντίστροφα στο Old Trafford, καθώς υπάρχουν αρκετοί άλλοι παίκτες που είναι πριν από εκείνον στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Παρόλα αυτά, ο πρώην άσος της Chelsea, Robben, έχει μεγάλες προσδοκίες από εκείνον και περιμένει να έρθει σύντομα η στιγμή που θα κάνει το «ξεπέταγμά» του.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Είναι κρίμα που δεν τα έχει βρει όπως ήθελε στο Μάντσεστερ μεχρι στιγμής και έχει δώσει τόσο λίγα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα συμβεί κάτι σύντομα, ίσως και μια μεταγραφή τώρα το χειμώνα», ανέφερε ο Robben για τον Depay, με τον οποίο έχει συγκριθεί αρκετές φορές ως προς το στυλ παιχνιδιού.

Η Everton έχει εμφανιστεί ως μια από τις βασικές διεκδικήτριες του 22χρονου, ο οποίος πάντως έχει συνδεθεί και με την Ιταλία και την Inter Milan.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *