Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και η κρίση συνεχίζεται

Συνεχίζεται η κρίση που επικρατεί στην Bournemouth και την Leicester,με το παιχνίδι μεταξύ τους να έρχεται ισόπαλο χωρίς τέρμα.

Η Bournemouth υπήρξε καλύτερη,διατηρώντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού,αλλά της έλειπε η αποτελεσματικότητα και αυτό είχε ως συνέπεια να διατηρηθεί το 0 και στις 2 πλευρές.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους,συνέβηκε στο 3′,με τον Jermain Defoe να τραβάει ένα βολέ από το σημείο του πέναλτι,αλλά στάθηκε άτυχος,καθώς η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο,τελείωσε δίχως κάποια άλλη σημαντική στιγμή,με την Bournemouth να επιτίθεται ξανά στο 55′,ο Schmeichel νικά τον Stanislas,καθώς έκανε μια καλή επέμβαση,με την μπάλα να είχε κατάληξη στην κάτω αριστερή γωνία

Στο 77′ ο Schmeichel θα ξανά νικήσει τον Stanislas,o οποίος βγήκε τετ-α-τετ,προσπαθώντας να στείλειτ ην μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία,αλλά τον σταμάτησε με μία έξοχη απόκρουση

Ένα λεπτό αργότερα,ο Begovic θα σταματήσει ένα εξαιρετικό σουτ του Gray,από την άκρη της περιοχής,με κατεύθυνση στην πάνω δεξιά γωνία.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *