Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοιτάει ξανά από Premier η Barcelona

Και μπορεί το σήριαλ με Coutinho να έβγαλε νικητή μονάχα την Liverpool που κράτησε σταθερή στάση και δεν παραχώρησε τον Βραζιλιάνο, τώρα όμως φήμες θέλουν την Barcelona να ξαναχτυπά και αυτή τη φορά με άλλο στόχο.

Οι Καταλανοί μετά την μεταγραφή Neymar Jr δεν άργησαν να ξοδέψουν τα πρώτα τους λεφτά για την απόκτηση του Ousmane Dembele. Ο νεαρός Γάλλος εντάχθηκε στην ομάδα παρά την απογοήτευση της Barcelona που δεν κατάφερε να βάλει στο χέρι τον Coutinho από την Liverpool. Μπορεί με νέα δημοσιεύματα το ενδιαφέρον για τον «Μικρό Μάγο» να μην έχει σβήσει ακόμα από την Ισπανική ομάδα, όμως σύμφωνα με την Mirror, ο Ernesto Valverde θέλει να κλέψει και άλλον παίκτη από την Premier League.

Ο λόγος για τον Ολλανδό αμυντικό της Southampton, Virgil van Dijk που βρισκόταν στο στόχαστρο της Liverpool λίγο πριν ανοίξει το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Valverde είναι διατεθειμένη να προσφέρει μάλιστα το ποσό που ζητά ο σύλλογος του, δηλαδή γύρω στα £50m για την απόκτησή του.

Ο Αγγλικός σύλλογος ήταν κοντά στη μεταγραφή του αμυντικού το καλοκαίρι, πριν χρειαστεί να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την προσέγγιση του ύστερα από κατηγορίες της Southampton. Μάλιστα ο παίκτης περίπου στα μέσα του Αυγούστου είχε δηλώσει στην ομάδα του πως επιθυμεί να φύγει, απόφαση που δεν έλαβε υπόψιν του ο σύλλογος των «Αγίων»

Μένει μονάχα να δούμε αν αυτό το ενδιαφέρον είναι πραγματικό ή απλά «πικάρισμα» της Barcelona στη Liverpool για τη μη-μετακίνηση του Coutinho το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *