Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά σε Abraham η Swansea

Αρκετά κοντά στη μετακίνησή του στη Swansea βρίσκεται ο ελπιδοφόρος επιθετικός της Chelsea, Tammy Abraham, σύμφωνα με πηγές του Sky Sports.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός Άγγλος φορ ενδέχεται να υπογράψει στους «Swans» με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, και μάλιστα η μετακίνηση ίσως ολοκληρωθεί πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 3 Ιουλίου. Αρκετοί είναι οι σύλλογοι της Premier League που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του 19χρονου, ωστόσο η ουαλική ομάδα δείχνει να κερδίζει τελικά την κούρσα.

Ο Abraham τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εντυπωσίασε με τη φανέλα της Bristol City στην Championship και πέτυχε 26 τέρματα σε 48 εμφανίσεις. Ήδη εδώ και καιρό βρισκόταν στο στόχαστρο των «νεοφώτιστων» Newcastle και Brighton, όμως η Swansea του Paul Clement φαίνεται πως θα είναι ο τελικός προορισμός του.

Βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 με την Αγγλία και οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί όταν επιστρέψει από τις διεθνείς υποχρεώσεις του. Να σημειωθεί πως ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι δεν έχει έρθει ακόμη σε συζητήσεις με την Chelsea για το μέλλον του και τα πάντα θα κριθούν μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *