Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ξέσπασε» η Tottenham, νίκη για Huddersfield

Επιστροφή δυναμικά στις νίκες έκανε η Tottenham, η οποία διέσυρε σήμερα την Stoke City με 5-1 στο Wembley. Νίκη και για την Huddersfield στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων» με 2-0 επί της Brighton.

Μετά από τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη η Tottenham ξέσπασε πάνω στη Stoke City, με τον Harry Kane να πετυχαίνει δύο τέρματα. Η ομάδα του Mauricio Pochettino πήρε μπρος με ένα αυτογκόλ του Ryan Shawcross στο πρώτο μέρος, και στο δεύτερο είχε ένα εκρηκτικό 20 λεπτο, όπου πέτυχε ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Kane (2), Eriksen και Son Heung-Min. O Shawcross πάντως πέτυχε και γκολ, αφού στο 80′ χρίστηκε σκόρερ, μειώνοντας στο τελικό 5-1. Στην 5η θέση η Tottenham (προσωρινά), με 28 βαθμούς.

Στο ντέρμπι της Huddersfield με τη Brighton, χρειάστηκε ένα ημίχρονο και ο Steve Mounie για να «καθαρίσουν» το ματς οι γηπεδούχοι. Ο επιθετικός από το Μπενίν, που πρόσφατα επέστρεψε από τον τραυματισμό του, πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 12′ και το 43′ και της χάρισε τη νίκη, που την ώθησε στην 11η θέση με 18 βαθμούς. Δύο θέσεις πιο κάτω η Brighton με 17.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *