Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά για Pickford η Arsenal

Προβληματισμός εξακολουθεί να επικρατεί στην Arsenal για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τους «Gunners» να εξετάζουν ήδη υποψήφιους στόχους.
Οι φετινές εμφανίσεις του Petr Cech έχουν προβληματίσει και μάλιστα κυκλοφόρησαν μέχρι και φήμες που θέλουν τον Τσέχο πορτιέρο να αποχωρεί το καλοκαίρι. Από την άλλη, η Sunderland Echo υποστηριζει πως ο Arsene Wenger κοιτάζει λύσεις εντός συνόρων, με βασικό υποψήφιο τον Jordan Pickford.
Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Sunderland αποτελεί έναν εκ των διασωθέντων στη φετινή καταστροφική χρονιά των «Black Cats» και κατά καιρούς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον και Liverpool, Everton, Manchester City και Manchester United. Οι εμφανίσεις του είναι ιδιαίτερα καλές και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από τους ανθρώπους των Λονδρέζων.
Συνολικά, ο Pickford φέτος μετρά 21 εμφανίσεις με την Sunderland και μάλλον πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Το κατά πόσο τελικά θα επιλέξει την Arsenal, ή η Arsenal θα επιλέξει εκείνον, θα φανεί το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *