Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οδεύει προς Marseille ο Ayew

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι η West Ham να έβγαλε από τα ταμεία της 20,5 εκατομμύρια λίρες για να κάνει δικό της τον Andre Ayew από την Swansea, σπάζοντας το ρεκόρ δαπάνης της, ωστόσο ίσως ο Γκανέζος άσος μετακομίσει ξανά φέτος.

Αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, φαίνεται πως η Marseille έχει βαλθεί να πάρει πίσω δεύτερο παίκτη από τη West Ham, μετά τον Dimitri Payet, αφού τώρα και ο Ayew εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στη Γαλλία. Τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να δείξει τις πλήρεις δυνατότητές του, κυρίως εξαιτίας ενός τραυματισμού στην αρχή της χρονιάς, όμως προς τα τέλη έδειξε δείγματα του καλού του εαυτού.

Συνολικά, πέτυχε έξι τέρματα σε 25 αναμετρήσεις και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Μασσαλών, ενώ και ο ίδιος ίσως είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Βέβαια, η West Ham δύσκολα θα ξαναθελήσει να κάνει αγοραπωλησίες με την Marseille σύντομα, μετά τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Payet, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ιδίως δε, αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέσει για τη μεταγραφή του, μιας και το πρότζεκτ της γαλλικής ομάδας δείχνει να προσελκύει αρκετούς παίκτες. Να σημειωθεί πως ο Ayew αποχώρησε από τη Marseille το 2015 για λογαριασμό της Swansea, ενώ το ποσό που εικάζεται πως προσφέρει τώρα η ομάδα είναι 30 εκατομμύρια λίρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *