Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε η City θέλει τον Van Dijk!

Εντελώς άλλη τροπή έχουν λάβει τα πράγματα, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Virgil van Dijk, καθώς οι επιλογές του Ολλανδού αμυντικού ολοένα και λιγοστεύουν.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες η Liverpool ανακοίνωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον αμυντικό της Southampton, μετά από απειλή της τελευταίας πως θα διερευνήσει ενδεχόμενη παράνομη προσέγγιση του παίκτη από τους «Reds». Η Manchester City, η οποία ήταν η πρώτη που παρουσιάστηκε από τον Τύπο ως φαβορί για την απόκτηση του Van Dijk, ωστόσο, όχι μόνο δεν ενθαρρύνθηκε από την έκβαση αυτή, αλλά μάλλον ενοχλήθηκε από τη στάση του παίκτη που προτίμησε το Anfield και πλέον δε δείχνει «θερμή» για την απόκτησή του.

Επιπλέον, το γεγονός πως η Southampton έχει θέσει ως τιμή πώλησης του Ολλανδού τα 70 εκατομμύρια λίρες, δείχνει να έχει απωθήσει τόσο τους «Citizens» όσο και την Chelsea που επίσης ενδιαφερόταν, και πλέον το μέλλον του είναι άγνωστο. Οι «Saints» έχουν καταστήσει σαφή την πρόθεσή τους να τον κρατήσουν, ενώ ο ίδιος μοιάζει αναποφάσιστος.

Να σημειωθεί, πάντως, πως τα τωρινά δεδομένα μπορούν να ανατραπούν εκ νέου, σε περίπτωση που η ομάδα του ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της, μιας και ο Pep Guardiola δεν έχει διαγράψει εντελώς τον Van Dijk από τη λίστα του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *