Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο «Άγιος» Richarlison «χτύπησε» και πάλι!

Η West Brom φαινόταν πως θα έφευγε με τη νίκη απέναντι στη Watford, όμως ο Βραζιλιάνος Richarlison «χτύπησε» και πάλι και χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας στο 95′! Νίκη-ανάσα στο 90′ και για τη West Ham, χάρη σε τέρμα του Diafra Sakho απέναντι στην Swansea.

Στο Hawthorns η West Brom έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, όταν άνοιξε το σκορ απέναντι στη Watford χάρη σε τέρμα του Salomon Rondon. O επιθετικός από τη Βενεζουέλα έκανε ένα σπριντ και βρέθηκε στην περιοχή του Heurelho Gomes, τον οποίο νίκησε με δυνατό σουτ για το 1-0.

Μόλις τρία λεπτά μετά η Brom έκανε δύο τα τέρματά της χάρη στον αρχηγό της, Jonny Evans, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ με το κεφάλι πέτυχε το 2-0. Στο 34′ ο Andre Carrillo έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, κάτι που έγινε λίγο αργότερα από τον Abdoulaye Doucoure.

Ο Γάλλος μέσος με εξαιρετική ενέργεια νίκησε τον Ben Foster κάνοντας το 2-1 και βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, είχαν και την συντριπτική κατοχή της μπάλας όμως κάτι τους έλειπε και δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Τελικά βρήκε τον ήρωα ξανά στο πρόσωπο του Richarlison, ο οποίος στις καθυστερήσεις έπιασε μια κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Jose Holebas και «τρέλανε» ξανά τους φίλους των «Hornets» για το τελικό 2-2.

Στο Λονδίνο η West Ham έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και απείλησε μόλις στο 5′ με τον Jordan Ayew κόντρα στην Swansea. Oι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Wilfried Bony ο οποίος βρήκε μπροστά του τον Joe Hart. Στο δεύτερο μέρος ο Andy Carroll απείλησε για τους «Hammers» και ενώ τα πράγματα κυλούσαν ήπια και η Swansea είχε την κατοχή, ήρθε ως «από μηχανής θεός» ο Sakho να σκοράρει στο 90′ δίνοντας τεράστιας σημασίας νίκη στην ομάδα του Slaven Bilic.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *