Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Lukaku ήθελε Chelsea το καλοκαίρι

Μεγάλος «ντόρος» είχε δημιουργηθεί το περασμένο καλοκαίρι για την μεταγραφή ή μη του Romelu Lukaku στην Chelsea, κάτι που φαίνεται πως ίσως να συμβεί και φέτος.

Εκείνο όμως που αποκάλυψε το βελγικό So/Foot Magazine, είναι ότι ο στράικερ ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος με την έκβαση της υπόθεσης, καθώς επιθυμούσε να επιστρέψει στο Λονδίνο και την πρώην ομάδα του.

Όπως αναφέρεται, οι «Μπλε» είχαν προσφέρει στην Everton 68 εκ. λίρες συν διάφορα μπόνους, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, κάτι που δυσαρέστησε τον ίδιο τον παίκτη. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι ο ίδιος ο Roman Abramovich επέλεξε να χειριστεί την υπόθεση Lukaku, τον οποίο ήθελε στο Stamford Bridge ξανά, χωρίς όμως επιτυχία αφού ο Farhad Moshiri δεν τον παραχωρούσε.

Φέτος, η Chelsea ενδέχεται να κινηθεί και πάλι για την απόκτηση του Lukaku, που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 24 τέρματα, ωστόσο με την τιμή πώλησής του τώρα να έχει θεσπιστεί στις 100 εκ. λίρες, δεν είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρξει ανάλογη εξέλιξη με πέρυσι.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *