Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Mata αποκάλυψε τον καλύτερο παίκτη

Από την στιγμή που ήρθε από την Ισπανία, ο Juan Mata έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάντα με θετικό τρόπο. Ο μικρόσωμος Ισπανός της Manchester United αποκάλυψε σε συνέντευξή του τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει αγωνιστεί ποτέ.

Μπορεί για πολλούς το μέλλον του Juan Mata στη Manchester United να γραφόταν δυσοίωνο όταν ανέλαβε την ομάδα ο Jose Mourinho όμως ο Ισπανός αποδείχτηκε διαμάντι και όχι μόνο παρέμεινε στη θέση του, έλαβε και περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Ο Mata σε συνέντευξή του στην Guardian μίλησε για τον καλύτερο παίκτη που έχει αγωνιστεί μαζί του και αν αναλογιστούμε τους παίκτες που έχουν περάσει από την Chelsea αλλά και την United τα τελευταία χρόνια μπορεί να μας φανεί λίγο περίεργη μα άκρως σεβαστή η επιλογή του.

«Αν σκεφτώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή με τον οποίο έπαιξα, θα κοιτάξω κάποιον που δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, ισχυρός ή ψηλός. Ο Iniesta. Όταν παίζουμε για την Ισπανία, πάντοτε περνάει την μπάλα σε σένα τη σωστή στιγμή. Σε κάνει πάντα καλύτερο. Ήταν το ίδιο με το Zidane. Οι ικανότητές του ήταν απίστευτες. Όταν βρισκόμουν στις ακαδημίες της Real Madrid, προπονούμουν με τους Zidane, Ronaldo, Beckham και Raul. Όλοι τους σπουδαίοι παίκτες, αλλά ο Zidane τους έκανε όλους να γίνονται καλύτεροι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *