Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Mooy έρχεται για να πείσει τον Guardiola

Ο κεντρικός μέσος με την εθνική Αυστραλίας, του οποίου ο δανεισμός τελειώνει το καλοκαίρι, θα γυρίσει στο Etihad με σκοπό το να κριθεί από τον Pep Guardiola.

O Pep Guardiola αναμένεται να κοιτάξει την περίπτωση του Αυστραλού μετά το καλοκαίρι, καθώς στην περίοδο δανεισμού του στην Huddersfield, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες και είναι πολύ πιθανόν να ανταγωνίζεται τα 8άρια της City, τον De Bruyne και τον Gundogan.

Ο Mooy πρωταγωνίστησε στην νίκη της Huddersfield εναντίον της Norwich με 3-0 και έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την διεκδίκηση της ανόδου στην Premier League, με τον Wagner να πλέκει το εγκώμιο του παίχτη.

Συγκεκριμένα ο Wagner σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:»Πρώτα από όλα κάθε προπονητής είναι πολύ χαρούμενος όταν έχει έναν παίχτη που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε περισσότερες από 1 θέσεις.Εγώ πιστεύω πως ο Aaron Mooy είναι ένα εξαίσιο 8άρι αλλά και ένα πολύ καλό 10άρι. Χθες έδειξε σε όλους πως είναι ένα πολύ καλό 10άρι ακόμα και αν δεν παίζει τόσο συχνά σε αυτήν την θέση.Παρόλα αυτά πιστεύω ότι οι παίχτες τον βοήθησαν και εκείνος βοήθησε την ομάδα έχοντας τεράστια συμβολή στην άμυνα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *