Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Poyet θέλει Terry στην Κίνα

Την εκτίμησή του πως η φυγή του John Terry από την Chelsea θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για τους συλλόγους της Κίνας, εξέφρασε ο πρώην άσος των «μπλε» και νυν τεχνικός της Shanghai Shenhua, Gus Poyet.

O Poyet, μιλώντας στο talkSPORT, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Terry και σημείωσε πως τόσο η δική του ομάδα, όσο και άλλες από το κινεζικό πρωτάθλημα, ίσως κάνουν κίνηση για την υπογραφή του.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για εκείνον, αλλά και για τους κινεζικούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας. Η τελευταία αλλαγή στον αριθμό ξένων παικτών που επιτρέπονται εδώ περιορίζει αρκετούς συλλόγους από το να αποκτούν αμυντικούς, ωστόσο εδώ μιλάμε για μια ξεχωριστή περίπτωση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποτελέσει η Κίνα τον προορισμό του Terry στο μέλλον», σημείωσε ο πρώην τεχνικός της Sunderland, ενώ εξεθείασε και την καριέρα του 36χρονου αμυντικού.

«Είχε μια σπουδαία καριέρα. Θα τον θυμούνται για πάντα. Είναι ένας σπουδαίος αρχηγός και έδωσε τα πάντα για το σύλλογο. Είναι μια δύσκολη απόφαση αυτή που πρέπει να πάρει, το αν θα μείνει στην Premier League ή θα φύγει στο εξωτερικό. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να τον δω να αγωνίζεται στην Αγγλία με άλλο σύλλογο-ίσως είμαι λίγο εγωιστής!». 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *