Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάνε για «κίνηση-ματ» Tottenham, Stoke

Μια εξαιρετική περίπτωση φαίνεται πως εξετάζουν ενόψει των θερινών μεταγραφών οι ομάδες της Tottenham και της Stoke City, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλοι υποψήφιοι «μνηστήρες». Ο λόγος για τον Sandro Ramirez, τον πρώην φορ της Barcelona.

O Sandro, ο οποίος αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στη Malaga, τα πηγαίνει εξαιρετικά και μετρά 14 γκολ σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Barcelona δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε, οι «Spurs» ενδιαφέρθηκαν και το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο τελικά ο παίκτης κατέληξε στην ισπανική ομάδα.

Εκείνο όμως που καθιστά την περίπτωσή του ακόμη πιο θελκτική, είναι πως σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 5 εκ. ευρώ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Sport, και εφόσον τελικά ισχύει τότε δεν αποκλείεται να δούμε τις ομάδες να κάνουν «ουρά» για την υπογραφή του.

Μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενες από την Αγγλία είναι η Tottenham, η Stoke αλλά και η Liverpool, με τους «Spurs» πάντως να εικάζεται πως διατηρούν ένα προβάδισμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *