Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίκτη από Μαδρίτη εξετάζει ο Mourinho

Μπορεί η προσθήκη του Matic να αποδείχτηκε χρυσάφι στο κέντρο της Manchester United, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί οπωσδήποτε ακόμη έναν αμυντικό χαφ στο κέντρο.

 

Το καλοκαίρι το μεταγραφικό παζάρι έφερε τον Matic στην αντίπερα όχθη και συγκεκριμένα στην ‘Κόκκινη’ μεριά του Manchester από την Chelsea. Ο 30χρονος παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις δικαιώνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό που τον ήθελε μανιωδώς στο σχήμα των ‘Κόκκινων Διαβόλων’. Όμως όπως είναι γνωστό, με την επικείμενη αποχώρηση του Michael Carrick, ο Mourinho θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, ακόμη μια προσθήκη στο κέντρο της United. Σύμφωνα με το Diario Gol ο Mourinho έχει ήδη βρει τον επόμενο μεταγραφικό του στόχο.

Ο λόγος για τον παίκτη της Real Madrid, Casemiro ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλαίσια ανανέωσης με την Ισπανική ομάδα. Σύμφωνα πάντα με το Ισπανικό μέσο, ο τεχνικός της United δηλώνει θαυμαστής του παίκτη παρότι ο παίκτης ‘δεν ενδιαφέρετε για κάποιο μετακίνηση από την Real’. Να αναφέρουμε πως και η PSG έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην ‘Βασίλισσα’.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *