Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμένει «σφυρί» ο Oxford

Έτοιμος να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την West Ham, βάζοντας παράλληλα τέλος στα σενάρια για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, είναι ο αμυντικός Reece Oxford.

Ο 17χρονος (κλείνει τα 18 την Παρασκευή) κεντρικός αμυντικός, μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αναμένεται να βάλει τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, καθώς το τρέχον εκπνέει το 2018.

Ο νεαρός άσος απασχόλησε έντονα την Manchester United το καλοκαίρι, με την έλευση του Jose Mourinho, ωστόσο τελικά παρέμεινε στους Hammers, χωρίς όμως να έχει αρκετές ευκαιρίες να αγωνιστεί φέτος.

Λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στον αστράγαλο, ο Oxford έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές φέτος, στα προκριματικά του Europa League, ενώ πέρυσι έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, όταν και ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Arsenal.

Επιπλέον, είναι διεθνής με σχεδόν όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Αγγλίας, πέρυσι κατέγραψε και επτά συνολικά συμμετοχές στην Premier League, αφήνοντας τεράστιες υποσχέσεις και πλέον οι φίλαθλοι της West Ham πρέπει να αισθάνονται ανακουφισμένοι με αυτή την εξέλιξη.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *