Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πουλάει Remy η Chelsea

«Παρελθόν» από την Chelsea ενδέχεται να αποτελέσει αυτό το καλοκαίρι ο «ξεχασμένος» επιθετικός, Loic Remy, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αntonio Conte.

Ο Γάλλος φορ παραχωρήθηκε φέτος δανεικός στην Crystal Palace, ωστόσο ένας τραυματισμός τον κράτησε πολύ πίσω και συνολικά αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδια. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «μπλε» και αμείβεται με 80.000 λίρες την εβδομάδα, όμως φαίνεται πως η ομάδα του Conte θα τον παραχωρήσει σε μια πολύ χαμηλή τιμή, προκειμένου να κάνει ένα «restart» στην καριέρα του.

Η Chelsea απέκτησε τον Remy πριν μια τριετία έναντι 8,5 εκατομμυρίων λιρών από την QPR, όμως πλέον ο 30χρονος δεν χωρά στα σχέδια του Ιταλού προπονητή και αναμένεται οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση που θα τους βολευει όλους. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει να σκοράρει περισσότερους από 18 μήνες στην Premier League, με το τελευταίο του τέρμα να είναι το Δεκέμβρη του 2015.

Αυτή τη στιγμή, η πρώην ομάδα του, Marseille, εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενη, όμως ο ίδιος ο Remy θα πρέπει να δεχθεί μια μεγάλη μείωση στο μισθό του προκειμένου να επιστρέψει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *