Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτεραιότητα το πρωτάθλημα

Ο προπονητής της Chelsea, Antonio Conte, μετά την κλήρωση που τον έφερε αντίπαλο στην Barceona, δήλωσε πως προτεραιότητά του είναι ο αγώνας κόντρα στην Huddersfield και να βρίσκεται μέσα στην τετράδα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός τεχνικός, χαρακτήρισε ως <<απίθανο>> να καταφέρουν να υπερασπιστούν τον τίτλο της Premier League, μετά την ήττα σοκ από την West Ham.

Παρόλα αυτά, ο Conte, δήλωσε πως προτεραιότητα της ομάδας, είναι να βρίσκεται στην 4αδα που θα της δώσει μία θέση στους ομίλους του Champions League την νέα σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο προπονητής των «Μπλε», δήλωσε:«Η προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα.Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε μία από τις θέσεις που <<οδηγούν>> στους ομίλους του Champions League.Όταν έρθει η στιγμή να αγωνιστούμε ενάντια της Barcelona, θα σκεφτούμε και αυτό το παιχνίδι.Πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί και να καταλάβουμε πως αυτό το πρωτάθλημα είναι <<επικίνδυνο>>, γι’ αυτό πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 120% των δυνατοτήτων μας αλλιώς θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *