Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις με Terry η West Brom

Νέος «μνηστήρας» ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του John Terry, καθώς η West Bromwich φέρεται να ξεκίνησε κι εκείνη συζητήσεις με τον βετεράνο αμυντικό.

Ο Terry αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό στόχο του Tony Pulis για την άμυνα της ομάδας του και τώρα οι «Baggies» έγιναν η τρίτη ομάδα που εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον, μετά τις Bournemouth και Aston Villa. Ο 36χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται, έχοντας ολοκληρώσει μια 22ετή θητεία με την Chelsea.

Ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Terry λέγεται πως συναντήθηκε με τον Steve Bruce για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Aston Villa και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, όμως μια καλή προσφορά από την Premier League ίσως είναι εκεινο που θα τον προσελκύσει περισσότερο. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως οι οικονομικές του απαιτήσεις θα αποτελέσουν ένα θέμα για όποια ομάδα αποφασίσει να τον αποκτήσει.

Επιπλέον, ο ίδιος ο βετεράνος αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνίζεται βασικός και σίγουρα αυτό θα αποτελέσει και ένα βασικό κριτήριο με το οποίο θα διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *